Як схуднути за допомогою віри і молитви

Як схуднути за допомогою віри і молитви. "Віра допомагає зрушити гори" - так говорить прислів'я. Тому не дивно і те , що молитва допомагає також схуднути, позбутися і від надмірної ваги. Більш 4000 добровольців піддали себе досвіду: вони зверталися з молитвою до Бога три рази на день, просячи у нього доброго здоров'я та позбавлення від зайвої ваги.

Результати були вражаючими: майже всі випробовувані схудли на 5-7 кілограмів за два тижні.

"Вони не підраховували з'їдаються калорії і не голодували, - стверджує доктор Меттью Андерсон, теолог і творець системи" Дієта плюс молитва ". -

Вони молилися і худнули без особливих зусиль ".

Експерти стверджують, що втрата зайвої ваги - не єдиний позитивний результат цього методу.

Щиро відкриваючи своє серце Господу, ви також можете досягти зниження кров'яного тиску, збільшення вироблення організмом хімічних речовин, відповідальних за гарне самопочуття.

"Молитва стимулює біохімічні зміни в тілі людини, - говорить Андерсон. - Вона пов'язує нас з вищою силою, яка дарує нам відчуття захищеності і впевненості у своїх силах".

Що ж потрібно робити, щоб схуднути, слідуючи "духовної дієті" доктора Меттью Андерсона?

Насамперед необхідно чесно розібратися у своїх звичках, визначити, до якого типу їдця ви ставитеся.

Основних типів три.

1. Нудний їдець.

Ви сідаєте на дієту з твердим наміром схуднути, але через кілька днів перестаєте їй слідувати.


2. Емоційний їдець.

Стреси, розчарування, печаль спонукають вас є багато і жадібно.

3. Новачок.

Ви ніколи не ставитеся серйозно до релігії, і необхідність постійно молитися викликає в вас почуття дискомфорту.

Тепер, коли ви визначили, до якого типу їдців ставитеся, вам залишається тільки слідувати даними нижче рекомендаціям і чекати результату.

Із запропонованих варіантів виберіть "свою" молитву і вимовляєте її перед кожною їжею, а також тоді, коли відчуваєте, що ваше бажання схуднути зникає.

1 . ДЛЯ нудних їдців:

"Господи Ісусе Христе, допоможи мені ставитися до свого тіла як до храму і наповнювати його їжею, яка не буде зайвою. Дай мені сили виконати моє бажання, і я Буду жити довго і щасливо. Амінь ".

2. ДЛЯ ЕМОЦІЙНОГО їдців:

"Господи Ісусе Христе, допоможи мені зрозуміти, коли я по-справжньому голодний, а коли хочу просто заглушити їжею душевну тривогу, зміцни мої сили, щоб я міг впоратися зі своїми почуттями завдяки твоїй милості . Амінь ".

3. ДЛЯ НОВАЧКІВ:

"Господи Ісусе Христе, я хочу пізнати твою любов. Прости мені мої помилки, коли я їв Більше, ніж було потрібно. Я впевнений, якщо я стану є рівно стільки, щоб лише втамувати голод, а не вдаватися до обжерливості, я буду відчувати себе краще і виглядати краще. Амінь ".





UpDog logo  Proudly hosted with UpDog.